Logg inn

Kunderegistrering

Etter at du har opprettet en konto, kan du spore betalingsstatusen din og se ordreoversikt.
Brukernavn*
Passord*
Bekreft nytt passord*
Fornavn*
Etternavn*
Fødselsdato*
E-post*
Telefon*
Land*
* Ved opprettelse av en konto betyr det at du aksepterer våre Betingelser og vilkår og Personvernerklæring.
Vennligst godta vilkår.

Allerede medlem?

Logg inn

Logg inn

Kunderegistrering

Etter at du har opprettet en konto, kan du spore betalingsstatusen din og se ordreoversikt.
Brukernavn*
Passord*
Bekreft nytt passord*
Fornavn*
Etternavn*
Fødselsdato*
E-post*
Telefon*
Land*
* Ved opprettelse av en konto betyr det at du aksepterer våre Betingelser og vilkår og Personvernerklæring.
Vennligst godta vilkår.

Allerede medlem?

Logg inn

Om oss

Vi tilbyr reiser med ypperste jaktområder som ledes av kvalifiserte guider og stab.

Hvem er vi?

Selskapet ble etablert i 1995, og startet med import av våpen og tilbehør. Vi tilbyr turer av ypperste klasse og legger vekt på at alle forhold rundt jakten er til kundenes tilfredshet. Du finner grundig informasjon på nettsiden ang. både hvordan jakta praktiseres, og ikke minst sikkerheten som vi setter i høysetet. 

Litt om hva vi tenker

Venator Tours er et selskap som drives basert på idealisme av oss som har jakt som en hobby og lidenskap. Vi har ikke hverken som strategi eller mål å bli størst, men vi ønsker å være best mulig. Alle våre medarbeidere har lang erfaring fra jakt og ikke minst en genuin interesse for faget. Våre reiseledere er grundig opplært og vil være en uvurderlig støtte for deg både før, under og etter turen om du lurer på noe.

Vi er tilgjengelige også på hovedkontoret stort sett «alltid» – og du kan kontakte oss på e-post eller telefon hvilken dag som helst, vi svarer normalt veldig raskt dersom vi kan. Vår primære målsetning er at du skal bli fornøyd med turen du har bestilt fra oss..Vi vet du investerer både penger og fritid når du reiser med oss, og vi har stor respekt for dette og derfor vil vi gjøre vårt ytterste for deg. Dersom noe uforutsett skulle skje under jakten, ta det umiddelbart opp med vår reiseleder på de turene vi har med en representant – eller ring oss hjem snarest mulig og vi vil bistå deg.

Genuint opptatt av jakt

Siden vi ikke har en stor organisasjon som det koster dyrt å drifte kan vi tilby deg som er genuint opptatt av god jakt – turer til riktige priser. Vår policy er at vi selv tester alle områder før vi tilbyr deg og bli med oss, og en slik kvalitetskontroll føler vi det er både riktig og nødvendig å gjennomføre. Det finnes nok av stygge eksempler på drivjakter som kjøres opp mot 15-16 ganger i områder årlig, dette vil du unngå og oppleve når du reiser med oss. Når vi kjører test-jakter, vil dette fremkomme i våre annonser slik at du vet før du bestiller at her er det mer usikkert om områdene holder hva vi har blitt forespeilet, selv om vi selvsagt har forhandlet og visuelt sett plassene tidligere. På våre testjakter vil du alltid møte noen av våre testjegere som er spesielt kvalifiserte til å vurdere hvordan destinasjonen er – snakk med de, få tips og råd de vil svare deg ærlig!

Konkurransedyktig på pris

Vi er ikke være prisdrivende i markedet og selge billig, men vi kan tilby jakter i fra mellomklassen til de mest ekslusive prismessig. Alle kan selge billig, men da er dessverre vår egen erfaring at jakten som oftest blir deretter. Vi anbefaler deg derfor å ikke spare 3-4000 ved å hoppe på billige alternativer som lover supre jakter, det holder sjelden eller aldri mål. Som ellers i livet får du ofte hva du betaler for!

Ryktene om at dersom du jakter på prisliste (betaler for hvert dyr som skytes) og ikke ønsker fast pris hvor de fleste dyr er forhåndsbetalt under eksempelvis en drivjakt, så vil det dukke opp langt flere dyr enn om du velger fastpris, kan tidvis/iblant være riktig. Bakgrunn for dette er at flere land stedvis har egne oppdretts-hegn for villsvin hvor ekstra dyr settes ut i jaktområdene rett før du ankommer som jeger slik at du får mange dyr å skyte på – og fortjenesten til jaktklubben og operatøren blir høyere.
Det betyr kort sagt at du jakter på oppdrettede tamme dyr, men de opptrer som «vanlige» frittlevende dyr selvsagt når de jages av en flokk med hunder mot deg.

Her legger ikke vi noen moralske føringer for om slik jakt er bra eller ikke, men vi ønsker du skal være klar over hva du kan stå ovenfor jakt-messig. Vi vil samtidig påpeke at slike forhold ikke gjelder alle jakter etter prisliste selvsagt, men vi erfarer at det blir stadig vanligere prosedyre for å øke fortjenestemarginene. Enten du velger du å jakte med oss på fastpriser eller etter prisliste, vil vi uansett alltid opplyse deg på forhånd om det er satt ut dyr i områdene før du jakter, vi baserer våre kundeforhold på ærlighet og det får du ved å bruke oss – ingen overraskelser.

Våre testjegere

Venator Tours har en etablert gruppe med erfarne jegere som er våre test-jegere av nye land og jaktområder. Disse jegerne er spesielt utvalgte av oss som særlig velegnet til å bedømme de nye jaktområdene, og er avgjørende for om Venator Tours kjøper jakten der det testes videre. Som våre spesielle representanter som vi stoler på, utgjør de også de beste referanser for deg dersom du lurer på om eksempelvis en jakt i Spania er verdt å prøve. Bare send oss en melding, så forteller vi deg hvilke test-jegere som har vært i det aktuelle området – så kan du snakke med vedkommende selv om du ønsker. Ingen andre operatører har denne kvalitetskontrollen, og vi er så stolte av våre test-jegere at samtlige av disse bærer et merke som vist under som dokumenterer at de er spesielt kvalifiserte jegere.

Testjeger Ronny Thorvaldsen med en flott medalje-bukk, skutt 18.mai 2017 i våre egne områder i Polen!

Øyvind Juvet Stjernfeldt

Max Bøe

Thomas Ravneng

Kasper Løken

Andreas Riiser

Hugo Paar

Ingar Høgmoen

Anders Ek

Tore Gundersen

Ole Jørgen Lind

Tore Bossum

Jan Arne Dalan

Asle Bøe

Even Berntsen

Frank Webjørnsen

Anders Fjerbæk

Ronny Torwaldsen

Per Georg Johansen

Anders Thon

Roy Østen Henriksen

Chris Andre Vadseth

Erik Berntsen

Tilgjengelige jaktreiser

GDPR

  • test

test