+47 90 68 33 37 pgj@venatortours.no

Logg inn

Kunderegistrering

Etter at du har opprettet en konto, kan du spore betalingsstatusen din og se ordreoversikt.
Brukernavn*
Passord*
Bekreft nytt passord*
Fornavn*
Etternavn*
E-post*
Telefon*
Land*
* Ved opprettelse av en konto betyr det at du aksepterer våre Betingelser og vilkår og Personvernerklæring.
Vennligst godta alle vilkårene før du går videre til neste trinn

Allerede medlem?

Logg inn
+47 90 68 33 37 pgj@venatortours.no

Logg inn

Kunderegistrering

Etter at du har opprettet en konto, kan du spore betalingsstatusen din og se ordreoversikt.
Brukernavn*
Passord*
Bekreft nytt passord*
Fornavn*
Etternavn*
E-post*
Telefon*
Land*
* Ved opprettelse av en konto betyr det at du aksepterer våre Betingelser og vilkår og Personvernerklæring.
Vennligst godta alle vilkårene før du går videre til neste trinn

Allerede medlem?

Logg inn

Personvernerklæring

Personvernerklæringen for: Venator Tours AS
Venator Tours AS

Personvernerklæring

Personvernerklæringen for: Venator Tours AS.

www.venatortours.com og www.venatortours.no

Sist oppdatert 13.03.2018.

 

Kontaktinformasjon

Firma: Venator Tours AS

E-post: pgj@venatortours.no

Adresse: Madam Arnesens vei 43, 1710 Sarpsborg.

 

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Personvernerklæringen handler om hvordan vi samler inn og bruker informasjon om besøkende på våre nettsider. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Det gjelder egne databehandleravtaler for andre produkter og tjenester levert av oss. Vi er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev, del/tips-tjenester, betalingstjenester, registreringer og lignende. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

 

Personopplysninger som behandles

Når du skal handle noe på Nettstedet, må du i mange tilfeller oppgi følgende opplysninger:

– Navn

– Firmanavn

– Telefonnummer

– E-postadresse

– Kortinformasjon som eks. VISA/Mastercard.

– Firmaadresse/fakturaadresse/Leveringsadresse

Registreringen av disse opplysningene er en forutsetning for at kjøpet kan gjennomføres. I forbindelse med kjøp og henvendelser vil vi også lagre:

 

Kjøpshistorikk, blant annet hvilken type vare eller tjeneste du har kjøpt og når du kjøpte dem

Servicestatus, servicehistorikk, returer, reklamasjoner, reparasjoner samt evt. oppgraderinger av produkter Dersom du har opprettet en brukerprofil på Nettstedet, kan du velge å logge deg inn med ditt brukernavn og passord når du skal handle på Nettstedet. Kjøp av enkelte produkter krever at du logger inn.

 

Ved opprettelse av en brukerprofil, krever vi at du oppgir følgende opplysninger:

– Personalia

– Postadresse

– Telefonnummer

– E-postadresse

Når du oppretter en profil, har du anledning til å krysse av for at du ønsker å motta vårt nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av dette nyhetsbrevet ved å benytte en link nederst i nyhetsbrevet som vil bli sendt pr. e-post.

 

Dersom du velger å delta i en kampanje, brukerundersøkelse mv. vil dette kunne innebære at du oppgir ytterligere opplysninger, slik som kjønn, fødselsdato, interesser mv. avhengig av hva som etterspørres i den enkelte kampanjen eller brukerundersøkelsen. Deltakelse i denne typen undersøkelser er frivillig.

 

Vi vil kunne motta informasjon fra samarbeidspartnere og leverandører i forbindelse med vedlikehold av adresselister og markedsføringskampanjer. Informasjonen vi mottar kan være sannsynlighetsbasert, slik som sannsynlig størrelse på din husstand og alder.

 

Vi benytter såkalte informasjonskapsler og lignende teknologier som generer opplysninger som vi bruker for å bedre brukeropplevelsen på Nettstedet og for andre analyse- og statistikkformål. Disse opplysningene benyttes på et aggregert nivå, men enkelte opplysninger vil kunne være å anse som personopplysninger på innsamlingstidspunktet, slik som din IP-adresse.

 

Hvordan informasjon innhentes?

Vi samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

 

Eksempel på skjema:

– Kontaktskjema

– Når man ønsker å prøve et produkt eller tjeneste

– Ved kjøp av produkter eller tjenester på våre nettsider

– Ved påmelding til webinar, kurs og konferanser

– Når man laster ned dokumenter som e-bøker fra våre nettsider

– Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller blogg på e-post

– Del/tips-tjenester

 

Formålet med informasjonen som innhentes

Personopplysningsregelverket begrenser adgangen til å behandle personopplysninger ved å angi hva som skal anses som legitime grunner til å innhente og bruke personopplysninger («Behandlingsgrunnlag»). Reglene om Behandlingsgrunnlag innebærer at det er adgang til å behandle personopplysninger når det er nødvendig for å oppfylle en avtale med den hvis personopplysninger behandles. Vår avtale med deg er vårt primære Behandlingsgrunnlag.

 

I tillegg baserer vi deler av behandlingen på ditt samtykke. Samtykke innhentes ved markedsføringshenvendelser, brukerundersøkelser, kampanjer mv.

 

Enkelte behandlinger baserer seg på en interesseavveining, for eksempel analyse og videreutvikling av våre tjenester og Nettstedet der vår legitime interesse knyttet til bruken av opplysningene veier tyngre enn evt. ulemper for den enkelte kunde.

 

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

 

Vi behandler dine personopplysninger for følgende formål:

– Oppfyllelse av plikter knyttet til salg: Dette omfatter oppfyllelse av våre forpliktelser overfor deg som kunde, herunder levering, relevant service, kundeoppfølging og besvarelse av spørsmål, samt oppfyllelse av våre plikter etter gjeldende regelverk.

– Tilby deg relevante råd, oppfølgning og tilbud: Vi vil benytte dine personopplysninger for å gi deg relevante råd, oppfølgning og tilbud på produkter og tjenester relatert til det du allerede har kjøpt hos oss.

– Etablering av kundeprofil: Vi vil kunne etablere en kundeprofil basert på kjøpshistorikk og tilgjengelige opplysninger som grunnlag for nyhetsbrev, produktinformasjon, tilpasset markedsføring og kjøpsanalyser.

– Administrasjon av brukerprofiler:Vi har tilgang til din brukerprofil for å kunne administrere dine kontaktopplysninger og eventuelle samtykker til å motta vårt nyhetsbrev, deltakelse i kampanjer eller lignende.

– Dersom du kontakter oss via kundeservice: Avhengig av hva henvendelsen gjelder og hvilken kanal du kontakter oss fra (telefon, chat eller kontaktskjema), vil vi kunne ha behov for å vite hvem du er, hvilket produkt du har kjøpt, din adresse eller ditt telefonnummer. Vi vil innhente de opplysninger vi trenger for å hjelpe deg.

– Reklamasjoner og reparasjoner: Dersom du reklamerer på en vare eller ber oss om å foreta en reparasjon eller omlevering, vil vi trenge dine kontaktopplysninger for å kunne registrere reklamasjonen og gjennomføre reparasjon eller omlevering.

– Videreutvikling av tjenester og sikker drift: For å kunne videreutvikle våre tjenester og drive Nettstedet på en god og forsvarlig måte, er vi avhengige av blant annet å kunne produsere statistikk om slikt som trafikk, kjøp og atferd på Nettstedet. Vi vil også kunne ha behov for å skaffe oss kunnskap om svindel og å iverksette tiltak for å forhindre dette. Vi vil så langt som mulig basere oss på aggregerte data for disse formålene.

– Elektronisk markedsføring: Dersom du eksplisitt har samtykket til det, vil vi benytte personopplysninger vi har om deg til å sende deg tilbud og informasjon om våre produkter. Vi benytter i denne forbindelse bl.a. den informasjonen vi har om dine tidligere kjøp for å gi deg tilbud som vi tror du vil være interessert i. Du kan når som helst gi oss beskjed om at du ikke lenger ønsker denne typen henvendelser ved å kontakte kundeservice.

– Kampanjer og undersøkelser: Dersom du velger å delta i en undersøkelse, kampanje el. på Nettstedet, vil du kunne bli bedt om å oppgi personopplysninger, slik som navn, adresse og/eller telefonnummer. Formålet vil være å kunne identifisere deg dersom du for eksempel vinner en premie.

– Bruk av eksterne leverandører: Dersom du bestiller eksterne tjenester, vil kontaktopplysninger og andre relevante opplysninger vi har registrert om deg kunne bli utlevert til leverandøren.

Hvordan lagres informasjonen?
Informasjon innhentet gjennom skjema på våre nettsider kan lagres i vårt CRM-system og våre markedsføring systemer som brukes til markedskommunikasjon.

 

Hvordan slettes opplysningene?
Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss via vårt kontaktskjema på nettsiden

Hvem får tilgang til dine personopplysninger?
Personopplysningene deles vanligvis ikke med utenforstående tredjeparter, men vi kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av oss.

I enkelte tilfeller får andre virksomheter tilgang til dine personopplysninger:
– Andre selskaper i konsernet: Personopplysninger vil bli delt med eventuelt morselskap, og i noen tilfeller vil vi ha behov for å dele dine personopplysninger også med andre selskaper i konsernet, for eksempel i forbindelse med kundeservice.

– Samarbeidspartnere: Vi har inngått samarbeid med utvalgte virksomheter som går ut på at disse virksomhetene («Samarbeidspartnere») kan få selge sine egne varer på Nettstedet, og i enkelte tilfeller formidler vi Samarbeidspartners produkter og tjenester. Dersom du kjøper et produkt som er levert av en av våre Samarbeidspartnere, vil Samarbeidspartneren være behandlingsansvarlig for personopplysninger som behandles for å oppfylle kjøpsavtalen. Overfor våre Samarbeidspartnere er vi å anse som en tjenesteleverandør («Databehandler»). Spørsmål vedrørende Samarbeidspartnerens behandling av personopplysninger må rettes til den aktuelle Samarbeidspartneren.

– Offentlig myndighet: Dine personopplysninger kan i spesielle tilfeller bli utlevert til relevant offentlig myndighet. Slik utlevering vil bare finne sted dersom vi er pålagt dette etter gjeldende lover og regler.

 

Databehandlere og overføring av opplysninger til utlandet

Nettsiden er plassert på servere i utlandet innenfor EU. Siden opplysninger overføres innenfor EU/EØS-området, vil vi sørge for at EU-direktivet om personopplysninger i forbindelse med databehandling og landsspesifikke lover om databeskyttelse følges. Hvis vi formidler personopplysninger til en tredjepart som befinner seg utenfor EØS-området, vil vi forsikre oss om at overføringen skjer i samsvar med EU-direktivet om personopplysninger. For det tilfellet at vi benytter underleverandører som er etablert utenfor EU/EØS, vil vi sørge for at behandlingen underlegges et vern tilsvarende det som gjelder innenfor EU/EØS.

 

Rettigheter

Alle personer som spør har rett til informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet. Vi har gitt informasjonen i denne erklæringen. Opplysningene lagres så lenge som det er nødvendig for å administrere kundeforholdet eller for å oppfylle lovpålagte plikter. Du kan som kunde reservere deg mot elektronisk markedsføring. Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake. Dersom personopplysningene er uriktige, ufullstendige eller det ikke er adgang til å behandle dem, kan du også be oss rette opplysningene. Se kontaktopplysninger innledningsvis i erklæringen. Dersom du mener at vi ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no. Hvis vi behandler personopplysninger om deg, har du rett til innsyn i egne opplysninger. Vi behandler og lagrer ikke opplysninger om deg lenger enn nødvendig for det tiltenkte formålet eller for det som kreves i henhold til inngåtte avtaler og ikke utover lovens rammer. Vi sletter personopplysninger når en bruker gir beskjed om at han/hun ikke lenger ønsker å benytte tjenesten. Benytt vår kontaktinfirmasjon på nettstedet for eventuelle

 

Personopplysninger

Personopplysninger benyttes av oss til å administrere kundeforhold, til fakturering, bestillinger, teknisk hjelp, ordrehåndtering, og i øvrige sammenhenger der vi må vite hvem vi har kontakt med. Vi samler inn personopplysningene du oppgir, for eksempel når du bestiller varer, kontakter kundeservice eller deltar i konkurranser. Personopplysningene du oppgir kan for eksempel inneholde kontaktinformasjon, fødselsdato og betalingsinformasjon. I tillegg kan det hende vi samler inn enkelte personopplysninger fra eksterne kilder som f.eks. kredittinformasjon og adresseoppdateringer. Vi behandler ikke bevisst opplysninger om barn under 15 år.

 

Utlevering av opplysninger

Informasjon du sender fra deg, for eksempel via skjema på nettstedet, blir kun brukt i den sammenheng de er ment å brukes i. Slike data vil aldri videreselges eller videreformidles til andre parter for annet bruk. Vi har taushetsplikt om kundens bruk av abonnementet og tjenestene.

 

Samtykke, lovvalg og verneting

Denne Personvernerklæringen gjelder for alle brukere av våre nettsider. Vi krever at brukere aksepterer å overholde erklæringen som en del av vår relasjon.

 

Ved å bruke våre nettsider aksepterer du at dine personopplysninger kan behandles i samsvar med denne Personvernerklæringen, herunder overføres til databehandlere og tredjeparter som beskrevet i erklæringen.

 

Vi er underlagt norsk lov. Du samtykker i at eventuelle tvister skal behandles av norsk domstol i samsvar med lovene i Norge, med mindre annet følger av preseptorisk lokal rett.

 

Vi kan benytte opplysningene som vi samler om deg når vi har grunn til å tro at det er nødvendig å identifisere, kontakte, eller ta rettslige skritt mot personer eller selskaper som kan skade deg, oss, eller andre. Vi kan også avsløre din informasjon når vi mener loven krever det.

 

Endringer i erklæringen
Vi forbeholder seg retten til å endre eller oppdatere Personvernerklæringen. Alle endringer er gjeldene fra de legges ut, og vil omfatte informasjon samlet inn fra den datoen så vel som eksisterende informasjon oppbevart av oss. Du kan finne ut når disse retningslinjene sist ble revidert ved å se “Sist oppdatert” øverst på denne siden.

 

Telefon og e-post

Vi benytter e-post og eventuelt telefon som en del av det daglige arbeidet. Vi som mottar e-post eller telefonsamtaler har det daglige ansvaret for behandlingen av personopplysninger i denne sammenheng. Relevante opplysninger som fremkommer av telefonsamtaler og e-postutveksling som skjer som en del av saksbehandling kan journalføres. Disse opplysningene behandles i vårt CRM system, og kan bli loggført. Våre medarbeidere benytter i tillegg e-post i alminnelig dialog med interne og eksterne kontakter. Den enkelte er ansvarlig for å slette meldinger som ikke lenger er aktuelle. Ved fratreden slettes e-postkontoene, men enkelte relevante e-poster vil normalt bli overført til kollegaer. Det sendes ikke sensitive personopplysninger med e-post. Mottatte e-post som inneholder sensitive opplysninger skal ikke distribueres videre, og tas ut av e-postsystemet. Vi gjør deg oppmerksom på at vanlig e-post er ukryptert. Vi oppfordrer deg derfor ikke til å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post. Telefonsamtaler (telefonnummer fra og til, samt tidspunkt for samtalen) kan bli loggført hos oss. Denne loggen er nødvendig for administrasjon og drift av systemet.

 

Pålogging via sosiale medier

For å gjøre det mest mulig enkelt for deg å logge inn på våre sider, kan vi eventuelt tilby pålogging via konto hos Google, Facebook eller Twitter for deg som har det. Merk at hvis du velger å benytte deg av pålogging via en av disse kontoene, vil personvernvilkårene for den aktuelle tjenesten gjelde for eventuell innsamling av personopplysninger eller bruk av informasjonskapsler mens du er innlogget.

 

Forbehold

Innholdet på nettsiden kan være mangelfullt og kan inneholde feil. Det kan eksempelvis være feil på server/nettside pga. hacking, strømbrudd, kodefeil, skrivefeil eller andre uforutsette hendelser. Vi prøver etter beste evne å forhindre dette. Vi er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne nettsteder som vi lenker til.

 

Om informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. De inneholder blant annet informasjon om hvilke sider som blir besøkt på nettstedet. I tillegg vil det også kunne brukes i forbindelse med markedsføring av produkter og tjenester. De innsamlede dataene vil aldri bli knyttet til personlige opplysninger. For å samle informasjon vedrørende trafikk på nettsidene våre og hvilke sider brukeren besøker, bruker vi analyse verktøyet Google Analytics. De fleste moderne nettlesere er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk. Du kan selv velge å endre innstillingene slik at informasjonskapsler ikke aksepteres. Vi kan ikke garantere at nettstedet fungerer optimalt hvis du skrur av denne funksjonaliteten. Ved å benytte nettjenester fra oss samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene.

 

Google Analytics

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics for å lage et overordnet bilde av hvordan brukerne benytter nettstedet. Google Analytics bruker informasjonskapsler til å hente inn informasjon anonymt om hvordan besøkende benytter nettstedet. Eksempler på informasjon som blir lagret er antall sidevisninger, hvordan de besøkende fant nettstedet, og antall besøk osv. Hensikten er å hjelpe oss til å øke brukervennligheten på nettstedet. Informasjonen som blir opprettet under besøket ditt blir videresendt og lagret hos Google Inc. IP-adresser blir lagret, men kan ikke bli skilt ut enkeltvis. Google kan overføre den innsamlede informasjonen til tredjepart hvis det er et rettslig grunnlag for det, eller der tredjepart prosesserer informasjonen på Googles vegne. Google kan ikke koble IP-adresser til andre data Google besitter.

 

Kontaktskjema

Hvis du sender oss melding om behandling av personopplysninger ved å bruke elektronisk meldeskjema, legges det igjen en informasjonskapsel på datamaskinen din. Dette er nødvendig for at meldeskjemaet skal fungere.

 

Søk
Vi lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i søkeverktøyet. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i en egen database. Det er bare søkeordet som lagres og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

 

Nyhetsbrev

Du kan abonnere på nyhetsbrev slik at du mottar e-post fra oss når vi publiserer ny informasjon på nettsiden. For at vi skal sende e-post til riktig abonnent, må du registrere navn og e-postadresse. Disse opplysningene lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv. I løsningen kan det føres aggregert statistikk over brukeres aktivitet i nyhetsbrevet. Det logges hvor mange ganger et nyhetsbrev åpnes, hvor mange ganger lenken til en artikkel er klikket på, hvor mange som melder seg av, og hvor mange e-poster vi får i retur. Dersom du tar i bruk nyhetsbrevtjenesten vår, samtykker du til at vi oppbevarer navnet ditt og e-postadressen din i en database. Du kan når som helst slutte å abonnere på nyhetsbrevet ved å klikke på avmeldingslenken som følger med i hvert nyhetsbrev.

 

Del/tips-tjenester

Vår delingstjeneste kan brukes til å videresende tips eller dele artikler fra nettstedet. Opplysninger om deling, slik som e-postadresse, logges ikke. Hvordan det aktuelle nettsamfunnet håndterer dataene videre reguleres av din avtale med nettsamfunnet. Rettigheter, Innhold og design på nettstedet kan kun benyttes til personlig og ikke kommersielt bruk. Annen bruk, slik som salg eller videreformidling av informasjon på private eller kommersielle nettsteder er ikke tillatt uten samtykke.

 

Kommentarer

Der det er mulig for brukerne å komme med kommentarer på artikler eller blogger, blir man avkrevet navn og e-postadresse. Navn og e-postadresse kan bli publisert med kommentaren, men lagres ikke hos oss.

 

Spørreundersøkelser

Vi kan benytte ulike systemer til å gjennomføre spørreundersøkelser. Vi vil alltid informere om formålet med spørreundersøkelsen, og hvorvidt den er anonym eller ikke. Vi vil ikke dele opplysningene med andre eller bruke opplysningene til andre formål enn det som er angitt.

 

Kurssystem

Når du melder deg på kurs, arrangementer, turer og reiser, ber vi deg registrere navn, organisasjon, adresse, e-post, jobbtelefon, stilling og fakturareferanse. Med unntak av navn og organisasjon, som vil bli publisert på deltakerlister, deles opplysninger ikke med andre.

Spørsmål?

Ta kontakt ved spørsmål, bestilling, ris eller ros. Vi hjelper deg så raskt vi kan.

+47 90 68 33 37

pgj@venatortours.no

Hvorfor bestille med oss?

  • Konkurransedyktige priser
  • Support alltid tilgjengelig
  • Kvalitetssikrede jaktreiser
  • Reisegarantiordning

GDPR

  • test

test

test