Logg inn

Kunderegistrering

Etter at du har opprettet en konto, kan du spore betalingsstatusen din og se ordreoversikt.
Brukernavn*
Passord*
Bekreft nytt passord*
Fornavn*
Etternavn*
Fødselsdato*
E-post*
Telefon*
Land*
* Ved opprettelse av en konto betyr det at du aksepterer våre Betingelser og vilkår og Personvernerklæring.
Vennligst godta vilkår.

Allerede medlem?

Logg inn

Logg inn

Kunderegistrering

Etter at du har opprettet en konto, kan du spore betalingsstatusen din og se ordreoversikt.
Brukernavn*
Passord*
Bekreft nytt passord*
Fornavn*
Etternavn*
Fødselsdato*
E-post*
Telefon*
Land*
* Ved opprettelse av en konto betyr det at du aksepterer våre Betingelser og vilkår og Personvernerklæring.
Vennligst godta vilkår.

Allerede medlem?

Logg inn

MEGET EKSKLUSIV TO-DAGERS HEGNJAKT PÅ KRONHJORT I SVERIGE

Tilgjengelig
Kr. Kr 13.500
Tilgjengelig
Kr. Kr 13.500
Denne jaktreisen er ikke lenger tilgjengelig.

Fortsett Bestilling

Lagre i ønskeliste

Adding item to wishlist requires an account

8602
2 DAGS JAKT, 3 NETTER
Reiseperiode : 19 oktober - 22 oktober / 08 februar - 11 februar 2024 / 7 mars - 10 mars 2024
Norge
Sverige
Aldersgrense : 18
Maks. personer : 6 (Minimum 3 jegere pr. tur)
Jaktreise Detaljer

VELKOMMEN TIL JAKT PÅ MUNKEDAL HERRGÅRD!

Venator Tours har inngått en ekslusiv avtale med selskapet som eier denne fantastiske herregården i Munkedal sirka en times kjøring fra Svinesund.

Vi har som eneste selskap lov til å formidle boende og jakt i tilhørende hegn til våre kunder. Det er ikke mulig å kun kjøpe jakten, kun en pakkeløsning hvor du bor på herregården dersom du ønsker å jakte. Siden dette er en unik jakt med få muligheter hvert år, er ikke dette en jakt for alle og enhver men for deg som ønsker å bruke noen kroner ekstra for å bo godt, spise utmerket mat og bli guidet av våre medarbeidere under jakten.

Mat og boende.

Dagen vi ankommer serveres det en tre retters middag på kvelden, normalt kl.19.00. Dagen derpå er det stor frokost med det du måtte ønske, lunsj serveres i skogen i form av matpakke eller kokte pølser etter ønske. På kvelden etter jakten er det ny flott middag. Dagen for avreise er det frokost før vi reiser. Dette er prosedyren for hver dag, jakter dere mer enn en dag er det samme opplegg for dag to og tre.

Maten er av meget høy standard, kokkene på herregården er prisbelønte og servicen er topp. Rommene er av høy standard selvsagt. Det er bare hyggelig om du ønsker å ha med deg ledsager, selvsagt til en annen pris enn om du er jeger.

Vi arrangerer ikke jakter for færre enn 3 jegere, og maksimalt 6 jegere. I tilknytning til hegnet finnes det et godkjent viltslakteri hvor vi flår skutte dyr, kontrollerer de og henger de til mørning i henhold til hva vi synes er best. 

Vår autoriserte butikk slakter tar seg av dyret (ene) for deg etter mørnings prosessen – hvor han parterer og pakker dyret ditt ferdig til bruk. Dette er selvsagt frivillig, du kan også gjøre dette selv men vi anbefaler at du bruker han – han betales pr. kilo for hva han parterer for deg. Alt kjøtt parteres profesjonelt i vakuum, merkes selvsagt -og om ønskelig lages det pølser, spekemat eller annet siden vår mann også er kokk og meget matkyndig.

Dersom du skyter dyr men ikke ønsker kjøttet er det uproblematisk, da dette vil bli brukt av herregården.

Hvordan foregår jakten?

Våre guider rusler rolig rundt i hegnet sammen med en eller to til, de øvrige jegerne posterer slik at de får sjanser til å skyte. 

Merk, dette er meget vanskelig jakt siden vi jakter kun kronhjort. Hjortene er tallrike, men meget vare så er du heldig og skyter et stort trofe kan vi fortelle at det er minst like vanskelig som i åpne områder.

Ved skutt dyr henter vår slakter og vår guide dyret og tar det med inn til slakteriet for flåing. Vi jakter fra det lysner til det blir mørkt eller så lenge dere måtte ønske. Vi deler jaktgruppen i «to» hvor vi bytter på å vekselsvis gå og postere. 

Dersom en jeger ønsker 1:1 guiding ordner vi dette såsant det er praktisk mulig.

HUSK: Alle bruke oransje vest, ikke kun lue for at sikkerheten skal være ivaretatt. Venator Tours tar med vester til de som ikke måtte ha det. Det er ikke noe problem å bruke slike farger siden hjortene kun ser de som en gråtone da denne fargen ikke finnes i dyrenes fargespekter så du er kamuflert selv i oransje!

ALLE MÅ MEDBRINGE JAKTRADIO, DET ER SVÆRT VIKTIG FOR SIKKERHETEN. SI IFRA OM DU IKKE HAR SÅ ORDNER VI OGSÅ DET FOR DEG.

Er du uheldig og skadeskyter så har vi tilgjengelig ettersøks ekvipasje som kommer fra Strømstad innen kort tid. Dersom jaktleder bedømmer at det må gåes ettersøk, belastes skytteren med 600,- for dette som betales direkte til ettersøks-jegeren som forøvrig er samme som brukes av Politiet i Strømstad.

Så, litt om hegnet og dyrene.

Hegnet er 1250 mål stort, men stedvis meget kupert så dersom det var flatt ville det vært over 1500 mål. Siden hegnet har mange små dalsøkk og skogsområder er det mange plasser hjortene klarer å stikke seg bort på men våre guider er lokalkjente så de hjelper dere med å få frem dyr forhåpentligvis. Det har ikke vært ordinær jakt i hegnet på over 5 år, så hjortene er som sagt meget skye.

I hegnet finnes det trolig rundt 150-200 kronhjort, og et mindre antall dåhjort men kun kronhjortene kan jaktes jfr. videre.

Vi jakter primært gevirbærende hjort – men hver gruppe kan skyte 3 kalver, og noen smaldyr som bestemmes før jakten etter avtale med eieren av hegnet.

Dyrene i hegnet kommer genetisk fra Eriksberg i Skåne, som har skandinavisk flotteste hjorter så i hegnet finnes det meget stor hjorter. De største kan ha en slaktevekt på +150kg, mens mindre dyr som spissbukker ligger på fra 45-75 kg slaktet.

Det forekommer at rådyr hopper inn i hegnet, de kan du skyte kostnadsfritt da de ikke «lovlig» kan oppholde seg der. Det har også skjedd at gaupe og endel en ulv har forvirret seg inn – IKKE skyt disse kun gi rapport om du ser de rovdyrene. Straffen for slike fellinger i Sverige er grusomt høye så la de være så tar vi oss av problemet senere.

Dersom du ønsker å ta med deg kjøttet hjem, er regelen at du kan ta med inntil 75 kg tollfritt – utover dette er det toll på 7,50 pr. kg dvs. 15% på 50,-. Kjør innom på rødt om du ønsker dette isåfall og ikke sjanser og kjører over med dyrene i baggasjen!? 

Alle dyr testes av oss, og vår autoriserte feltkontrollør sjekker alle dyr slik at du er trygg på at de er friske og kan brukes til mat.

PRISER PR. JAKTDAG INKL.MVA.

BOENDE OG JAKT MED FULLPENSJON……: 13.500,-

LEDSAGER SOM IKKE JAKTER………………..: 5.800,-

TILLEGG FOR ENKELTROM……………………:   1400,-

FELLINGSAVGIFTER SOM ETTER-FAKTURERES – KRONHJORT.

KALV (3 per jaktdag felles for gruppen)……..: 2.500,-

OPP TIL OG MED 3 TAKKER/SPISSBUKKER……: 2.900,-

FRA 4-11 TAKKERS HJORTER………………………: 1.500,- PR. TAGG

FRA 12 TAKKER OG OPPOVER (KAPITALE)……: 2.500,- PR. TAGG

Det er ingen begrensninger på antall gevirbærende dyr som kan felles under jaktene.

PS: Alt vedrørende bruk av slakter og ettersøksjeger betales direkte fra deg til han/de via VIPS eller kontant, Venator Tours har intet påslag eller andre avgifter på denne tjenesten. Alt kjøtt pakkes profesjonelt i vakuum-maskiner og merkes korrekt.

TROFEAVGIFTER (må betales selv om du ikke ønsker kjøttet av dyret og kommer i tillegg til kjøttprisen)

Pris per kg slaktevekt: kr. 135,- per kg.

Avskytingsavgift kalver/smaldyr etter nærmere avtale.

Ps: Dersom du ønsker å stoppe ut dyret eks. en bogmontasje, hjelper vi deg med dette og leverer dyret til en av Norges fremste taxidermister Øyvind Næss i Trøgstad. Ønsker du det koster det 1500,- om du ikke vil kjøre og levere dyret selv.

Gi beskjed til slakter eller jaktleder slik at vi skjærer dyret korrekt for montasje, og salter det ferdig for deg før utstopping.

Du betaler kun alkoholen på plassen, Venator Tours sender deg faktura umiddelbart etter jakten for resten.

GENERELT.

Jegerne er ansvarlig for egen og de andre deltagernes sikkerhet under jakten. Ved uansvarlig oppførsel, farlig skyting etc. forbeholder Venator Tours sin representant seg rett til å bortvise jegeren fra videre jakt av hensyn til alle sikkerhet. I så tilfelle betales ingen avgifter tilbake. 

Alle våpen som brukes må være av klasse 1 – det vil si fra minimum 6,5×55 Mauser og større. 

Husk våpenkultur, når du møter kollegaer i hegnet eller utenfor til lunsj eller annet – tøm våpenet ditt og vis alle at du ivaretar sikkerheten seriøst – alle må passe på dette for hverandre. 

Ikke lad geværet før du er på post. De som driver skal ikke skyte dersom ikke det er 100% sikkert at det kan gjøres, og at du vet hvor alle andre er. Hegnet har mange gode trygge bakgrunner, men for all del bruk sunn fornuft alle må komme hjem uskadet.

I hegnet finnes det endel tårn som posteres i, men som oftest står vi på bakken. Vi henter ut skutte dyr med ATV.

Jegerne må være edru ved jaktens påbegynnelse, dersom det avdekkes at en ikke er klar til å jakte vil vedkommende måtte vente i sosialrommet over slaktebuene, eller være med og drive under jakten. 

Alkohol holdige drikker er ikke inkludert i prisene, det vanlige er her at forbrukt alkohol deles på gruppen – men ønskes det at hver jeger/deltager betaler for seg er det ikke noe problem det ordner vi. Alkohol faktureres etter jakten.

Som prisene viser, er dette en jakt som ikke ligger i nedre prisleie – ikke minst årsaket i plassen hvor vi bor og spiser som er meget bra og at tilgangen på jakten i hegnet er svært begrenset og forbeholdt de få som har økonomisk mulighet til en slik jakt.

 Det er forøvrig kort kjøring til eksempelvis Torp Kjöpcenter i Uddevalla, dersom du har med en ledsager som ønsker å handle når du jakter. Om ikke er vedkommende velkommen til å observere jakten. Vi er uansett samlet på kveldene.

Dersom dette er noe for deg og dine, send en epost til oss med fullt navn, adresse og telefonnummer. Husk å spesifisere om du skal jakte alene eller har med ledsager.

Du kan sjekke inn på herregården fra 15.00 ankomstdagen, vi anbefaler at du kommer omtrent denne tiden.

ADRESSE TIL HERREGÅRDEN.

Sörbygdsvägen 1, Munkedal. (Er enkelt å finne fram, følg veien til papirfabrikken så ligger herregården 3-400 meter lenger opp i åsen!)

Inkludert

  • Alle netter på overnattelsessted.
  • Guide-tjenester, norsk fra Venator Tours
  • Alle måltider.
  • Foreløpig preparering av trofeer.

Ikke inkludert

  • Egen reiseforsikring
  • Alkoholholdige varer
  • Ferdigpreparering trofeer
  • Trofeavgifter
Bilder
Kart

GDPR

  • test

test