Logg inn

Kunderegistrering

Etter at du har opprettet en konto, kan du spore betalingsstatusen din og se ordreoversikt.
Brukernavn*
Passord*
Bekreft nytt passord*
Fornavn*
Etternavn*
Fødselsdato*
E-post*
Telefon*
Land*
* Ved opprettelse av en konto betyr det at du aksepterer våre Betingelser og vilkår og Personvernerklæring.
Vennligst godta vilkår.

Allerede medlem?

Logg inn

Logg inn

Kunderegistrering

Etter at du har opprettet en konto, kan du spore betalingsstatusen din og se ordreoversikt.
Brukernavn*
Passord*
Bekreft nytt passord*
Fornavn*
Etternavn*
Fødselsdato*
E-post*
Telefon*
Land*
* Ved opprettelse av en konto betyr det at du aksepterer våre Betingelser og vilkår og Personvernerklæring.
Vennligst godta vilkår.

Allerede medlem?

Logg inn

Råspennende driv-jakt i Tunisia, Afrika, oktober 2022

Utsolgt
Kr. Kr 27.900
Utsolgt
Kr. Kr 27.900
Denne jaktreisen er ikke lenger tilgjengelig.

Fortsett Bestilling

Lagre i ønskeliste

Adding item to wishlist requires an account

4477
5 dagers jakt, 6 netter 
Reiseperiode : 24 - 30 oktober 2022
Norge
Tunisia
Aldersgrense : 18
Maks. personer : 11
Jaktreise Detaljer

Et fantastisk jaktland som du må oppleve, her er kulturopplevelsen kombinert med den spennende jakten helt uovertruffen i et land du slipper å fryse under jakten!

Biotopene er tørre, kuperte og grisene kan oppleves som mer agressive til tider uten at dette bør medføre noen større fare for deg som er erfaren jeger. Det jaktes i områder med høye åser hvor jegerne posterer nedover åssidene og på toppene, hvor du har super utsikt til både griser og driv-rekken og eller i mer flatt landskap – her har du uansett en jakt som er meget spesiell!

For denne jakten må du se ikke bare som jakt men som en opplevelse hvor du drar tilbake hundrevis av år i tiden, det vil du se når vi reiser gjennom gårder hvor lokalbefolkningen bor og lever under meget enkle kår. Landskapet er spektakulært, menneskene er meget vennlige du spiser lokal mat og i det hele du vil oppleve en verden som er helt annerledes enn Europa!

HVA SIER VI SÅ?
JO VI KJØRER HELE 5-FEM JAKTDAGER for at du skal få en reise du sent eller aldri vil glemme.
Venator Tours er per idag eneste reiseoperatør i Skandinavia som kan tilby en slik unik jaktreise – og til en SPESIALPRIS SOM INGEN KAN MATCHE!

Områdene er besøkt blant annet av svenske «Min Jakttidning» med meget gode referanser og fremstiller denne jakten som svært spennende! Vi jakter i to forskjellige områder basert på våre erfaringer gjennom flere år hvor vi har plukket ut de beste av de beste områdene – 2 dager en plass, 3 et annet bra område!

VÅPEN: Her kan kun hagle med blyslug kuler brukes, ikke rifler. Hagla også halvautomat/pumpe kan brukes med inntil 3 patroner – altså slugs. Det vil si, det er i praksis ingen begrensing på magasinkapasiteten – alt tillates og det er ingen kontroll på noe vis om du bruker 10 skudd i hagla!

VIKTIG: Ammunisjonen må du medbringe i et metallskrin/godkjent plastboks som er låsbart, men 50 er maksimalt hva du kan ha med. Vi fordeler mellom oss ved behov for flere, og vi får også tak i ekstra ammo der nede ved behov!

BOENDE: Alle jegere i enkeltrom – og mat som frokost og lunsj er inkludert, det vil si her er det grilling i jaktområdet hver dag til lunsj – middag på hotellet! Hotellet har meget bra tradisjonell standard. Etter tre jaktdager vil du bli invitert på en hyggekveld med kulturelle innslag fra landet – et hyggelig avbrekk!

Alle lisenser, tillatelser transport etc er inkludert også tur/retur hotellet der nede.

JAKTEN?
– Vi reiser fra hotellet mellom 06.00-08.00 hver dag. Det brukes 20-30 hunder og 20 drivere pluss ledere av jakten. Transporten ut i jaktområdene skjer med firehuls-trekkere. Det som kan skytes er villsvin, rever, afrikanske ulver og genetter. All jakt foregår i åpne områder, her finnes det ikke hegn. Avhengig av skyteferdigheter kan en jeger påregne å skyte fra 0-10 griser pr. dag – snittet varierer selvsagt betydelig her basert på den enkeltes ferdigheter. Det kan stedvis bli noe gåing, men ikke verre enn at er du i normal form så går det bra, er du litt dårlig til bens så tilpasser vi jakten for deg du er i trygge hender!

HVA KOSTER EXTRA: Flybillett og tips 10Euro pr. jeger pr. dag til driverne (er frivillig) dersom det gjøres en topp innsats er det smart å koste på oss dette fra dag en! Fly koster omtrent samme som til Polen med Lufthansa. Alkohol koster ekstra som vanlig.

Inkludert

 • Alle netter på overnattelsessted.
 • Guide-tjenester, norsk fra Venator Tours.
 • Translatør.
 • Lokale jaktforsikringer og jaktlisenser.
 • All transport fra/til flyplassen i jaktlandet, og under jakt.
 • Alle måltider.
 • Foreløpig preparering av trofeer.
 • Jaktpremiering til beste jeger.
 • Alle trofeavgifter for villsvin.
 • 1 poeng i neste års lojalitetsbank hvor du kan vinne en gratis jaktreise, eller høy rabatt.
 • Enkeltrom

Ikke inkludert

 • Egen reiseforsikring
 • Alkoholholdige varer
 • Ferdigpreparering trofeer
 • Flybillett til jaktlandet
 • Transport til flyplass i avreiselandet
 • Tips til drivere og annet personell
Kart
Bilder

GDPR

 • test

test