Logg inn

Kunderegistrering

Etter at du har opprettet en konto, kan du spore betalingsstatusen din og se ordreoversikt.
Brukernavn*
Passord*
Bekreft nytt passord*
Fornavn*
Etternavn*
Fødselsdato*
E-post*
Telefon*
Land*
* Ved opprettelse av en konto betyr det at du aksepterer våre Betingelser og vilkår og Personvernerklæring.
Vennligst godta vilkår.

Allerede medlem?

Logg inn

Logg inn

Kunderegistrering

Etter at du har opprettet en konto, kan du spore betalingsstatusen din og se ordreoversikt.
Brukernavn*
Passord*
Bekreft nytt passord*
Fornavn*
Etternavn*
Fødselsdato*
E-post*
Telefon*
Land*
* Ved opprettelse av en konto betyr det at du aksepterer våre Betingelser og vilkår og Personvernerklæring.
Vennligst godta vilkår.

Allerede medlem?

Logg inn

MARKEDETS BESTE JAKT PÅ MUNTJAC OG KINESISK VANNRÅDYR – ENGLAND! MARS 2020

Utsolgt
Kr. Kr 14.900
Utsolgt
Kr. Kr 14.900
Denne jaktreisen er ikke lenger tilgjengelig.

Fortsett Bestilling

Lagre i ønskeliste

Adding item to wishlist requires an account

4441
2 og ½ dagers jakt, 3 netter
Reiseperiode : mars 23 - mars 26
Norge
England
Aldersgrense : 18
Maks. personer : 4
Jaktreise Detaljer

MARKEDETS BESTE JAKT PÅ MUNTJAC OG KINESISK VANNRÅDYR – ENGLAND!

Vi er trygge på at bedre jakt på disse artene finner du ikke i UK. Du kan kanskje finne noe rimeligere jakter her og der, men den totale opplevelsen av jakten på estaten som vi jakter på er uovertruffen. Våre stalkere er topp, de er lommekjente og vi garanterer at du får skutt dyr. Viltbestanden er enorm, du vil se tusenvis av fasaner og harer, rådyr og kronhjort vil du oppleve svært ofte – og bestanden av muntjac er spesielt høy. Jakten på CW (kinesisk vannrådyr) foregår i spesielle områder og ikke samme plass som muntjac jakten, så gruppen deles i to inntil ønsket antall dyr er skutt.

Jakten på muntjac innbefatter at du kan skyte såkalte «cull animals» altså bukker med inntil 3 cm gevir uten at det er trofepriser på de, pluss et antall hundyr. Videre kan hver jeger skyte en rådyrbukk hver jaktdag som er liten, dvs. ikke sekstakker men spissbukk eller gaffel – også uten å betale noe for trofeet.

Jakten foregår over 5 outings, en samme kvelden du ankommer og en morgen og kveld de to påfølgende dagene.

Før du går ut prøveskytes våpen på figurer at naturlig størrelse på 100meters hold, først fra benk deretter med bruk av skytestokk slik at jaktguiden din får bekreftet hvordan du er til å skyte.

Våpen vi bruker er av topp kvalitet med topp optikk i kaliber 243W – OG LEIE AV VÅPEN ER INKLUDERT I PRISEN så du reiser uten våpen hvilket gjør ting veldig enkelt!

Du bor på et gammelt vertshus fra 1575, som har utmerket mat og en atmosfære; stor opplevelse i en liten landsby de første to dagene. Siste kveld før hjemreisen bor du på et flott hotell i en noe større by som ligger 35minutter unna med bil.

Alle trofeer etc. ettersendes, og blir behandlet på stedet – ønsker du å stoppe ut eks. en muntjac så har vi kontakt med de ypperste utstopperen som er tilgjengelige i området. Det anbefales at eks. å stoppe ut muntjac gjøres der bort for å sikre at resultatet blir perfekt, ellers kan det bli my rart.

Du får direkte priser etc. med den som stopper ut, vi skal ikke ha noen fortjeneste på dette det er en ren formidlingsservice. Hver jeger har selvsagt under jakten med seg sin egen «stalker» altså jaktguide som går rundt med deg i områdene. Noen plasser vil han velge at dere setter dere i tårn som er satt ut dersom stalkere vet at det her finnes eks. større muntjac mens andre plasser rusler du langsomt rundt i skogsteigene og skyter dyr etter som de dukker opp. Tro oss, det er svært mange å se men blinkene er små så du må skyte raskt og sikkert for ikke å bomme – hvilket er lov! I prisen er det inkludert jakten, transporten fra Stanstead flyplass til estaten (som er et baroni fra 1500 tallet) – overnatting og frokost. Middag og drikkevarer kommer i tillegg, hvilket vi har valgt siden noen ønsker å reise litt rundt og spise på dagtid før kveldsøktene. Alle i enkeltrom selvsagt.

Antall store trofeer er begrenset, – dvs. det er ikke mange veldig store eks. muntjac der men når vi var 3 mann der våren 2019 ble det skutt to meget store medalje muntjac – en gullmedalje!. Vi var som sagt 3 mann, hadde 4 outings og samlet skjøt vi 2 rådyrbukker og 14 muntjac – hvorav 8 var bukker! Vi kunne skutt fler, men var superfornøyde med det vi fikk og var alle enige om at dette er en usedvanlig hyggelig og spennende jakt hvor vi blir tatt meget godt vare på av stalkere, sjefs- stalkeren på estaten er jaktlederen og bestemmer før hver outings hvor vi jakter i påfølgende økt.

Alle som jakter får garantert skutt dyr ihvertfall muntjac/rådyrbukk om ønskelig – gjeldende CW så er fordrer det litt mer flaks. Kinesisk vannrådyr (CW) er et av verdens mest sjeldne hjortedyr, og er tilnærmet utryddet over alt med unntak av bra stammer i England hvor du kan få dette eksepsjonelle trofeet. Vi har «holdt av» til våre jegere endel trofedyr både av muntjac og CW så du vet at de ikke er skutt ut av baroniets fasjonable egne gjester før du kommer. Hele jaktområdet er på sirka 70000 mål, og Venator Tours er eksklusiv leverandør til disse områdene i Norge, du får kun tilgang her via oss.

Igjen, skal du oppleve en drømmejakt hvor du får se masse dyr og får skutt deg et trofe, ikke nøl kontakt oss ved å melde deg på snarest, du vil ikke angre. Gruppen vi sender er maksimalt på 5 jegere, hvorav en guide fra Venator Tours er en av disse. Trofeer betales når du er hjemme, du får egen faktura på hva du har skutt.

ANTALL DAGER
3 total reise 4 dager.

TROFEPRISER.

Muntjac
Bukk opp til og med 2,9 cm…………………INKLUDERT (ubegrenset antall)
Bukk fra 3,0 – 8,0 cm………………………………50 pund pr. cm
Bukk fra 8,1-9,9cm………………………………………60 pund pr. cm
Bukk fra 10 -12 cm (medalje)……………70 pund pr. cm
Bukk over 12 cm (gullmedalje)…………80 pund pr. cm
Hundyr ……………………………………………………………………INKLUDERT(noe begrenset antall)

CW – Kinesisk vannrådyr
Her går vi etter store bukker så vi har valgt å sette en pris uansett på
dette eksepsjonelle dyret.
Bukk…………………………………………………………………………9.900,- uansett størrelse

JAKTPERIODE
23-26.mars 2020
(jakt kveld 9, pluss morgen /kveld 10 og 11 – hjemreise 12.3)

Inkludert

 • Leie av våpen og ammunisjon
 • Profesjonell stalker
 • Lokale jaktforsikringer og jaktlisenser.
 • All transport fra/til flyplassen i jaktlandet.
 • Frokost inkludert.
 • Foreløpig preparering av trofeer.
 • Enkeltrom er inkludert

Ikke inkludert

 • Egen reiseforsikring
 • Alkoholholdige varer
 • Ferdigpreparering trofeer
 • Flybillett til jaktlandet
 • Transport til flyplass i avreiselandet
 • Tips til stalker
 • Trofeavgifter
Kart
Video
Bilder

GDPR

 • test

test