Logg inn

Kunderegistrering

Etter at du har opprettet en konto, kan du spore betalingsstatusen din og se ordreoversikt.
Brukernavn*
Passord*
Bekreft nytt passord*
Fornavn*
Etternavn*
Fødselsdato*
E-post*
Telefon*
Land*
* Ved opprettelse av en konto betyr det at du aksepterer våre Betingelser og vilkår og Personvernerklæring.
Vennligst godta vilkår.

Allerede medlem?

Logg inn

Logg inn

Kunderegistrering

Etter at du har opprettet en konto, kan du spore betalingsstatusen din og se ordreoversikt.
Brukernavn*
Passord*
Bekreft nytt passord*
Fornavn*
Etternavn*
Fødselsdato*
E-post*
Telefon*
Land*
* Ved opprettelse av en konto betyr det at du aksepterer våre Betingelser og vilkår og Personvernerklæring.
Vennligst godta vilkår.

Allerede medlem?

Logg inn

Markedets beste jakt på muntjac og kinesisk vannrådyr – England februar 2021

Nye datoer/priser for 2021 kommer!
Kr. Kr 16.900
Nye datoer/priser for 2021 kommer!
Kr. Kr 16.900
Denne jaktreisen er ikke lenger tilgjengelig.

Fortsett Bestilling

Lagre i ønskeliste

Adding item to wishlist requires an account

2792
2,5 dagers jakt, 3 netter
Reiseperiode : 18-21.februar
Norge
England, Suffolk
Aldersgrense : 18
Maks. personer : 5
Jaktreise Detaljer

Vi er trygge på at bedre jakt på disse artene finner du ikke i UK. Du kan kanskje finne noe rimeligere jakter her og der, men den totale opplevelsen av jakten på godset som vi jakter på er uovertruffen. Våre stalkere er topp, de er lommekjente og vi garanterer at du får skutt dyr. Viltbestanden er enorm, du vil se tusenvis av fasaner og harer, rådyr og kronhjort vil du oppleve svært ofte – og bestanden av muntjac er spesielt høy. Jakten på CW (kinesisk vannrådyr) foregår i spesielle områder og ikke på samme plass som muntjac jakten, så gruppen deles i to inntil ønsket antall dyr er skutt.

Jakten på muntjac innbefatter at du kan skyte såkalte «cull animals» altså bukker med inntil 3 cm gevir uten at det er trofepriser på de, pluss et antall hundyr. Jakten foregår over 5 outings, en samme kvelden du ankommer og en morgen og kveld de to påfølgende dagene.

Før du går ut prøveskytes våpen på figurer at naturlig størrelse på 100meters hold, først fra benk deretter med bruk av skytestokk slik at jaktguiden din får bekreftet hvordan du er til å skyte.
Våpen vi bruker er av topp kvalitet med topp optikk i kaliber 243W – OG LEIE AV VÅPEN ER INKLUDERT I PRISEN så du reiser uten våpen hvilket gjør ting veldig enkelt!

Du bor på et gammelt vertshus med bed&breakfast fra 1575, som har utmerket mat og en atmosfære; stor opplevelse i en liten landsby.

Alle trofeer etc. ettersendes, og blir behandlet på stedet – ønsker du å stoppe ut eks. en muntjac så har vi kontakt med de ypperste utstopperen som er tilgjengelige i området. Det anbefales at eks. å stoppe ut muntjac gjøres der bort for å sikre at resultatet blir perfekt, ellers kan det bli my rart.
Du får direkte priser etc. med den som stopper ut, vi skal ikke ha noen fortjeneste på dette det er en ren formidlingsservice.

Hver jeger har selvsagt under jakten med seg sin egen «stalker» altså jaktguide som går rundt med deg i områdene. Noen plasser vil han velge at dere setter dere i tårn som er satt ut dersom stalkere vet at det her finnes eks. større muntjac mens andre plasser rusler du langsomt rundt i skogsteigene og skyter dyr etter som de dukker opp.

Tro oss, det er svært mange å se men blinkene er små så du må skyte raskt og sikkert for ikke å bomme – hvilket er lov! I prisen er det inkludert jakten, transporten fra Stanstead flyplass til godset (som er et baroni fra 1500 tallet) – overnatting og frokost. Middag og drikkevarer kommer i tillegg, hvilket vi har valgt siden noen ønsker å reise litt rundt og spise på dagtid før kveldsøktene. Alle i enkeltrom selvsagt.

Antall store trofeer er begrenset, – dvs. det er ikke mange veldig store eks. muntjac der men når vi var 3 mann der våren 2019 ble det skutt to meget store medalje muntjac – en gullmedalje!. Vi var som sagt 3 mann, hadde 4 outings og samlet skjøt vi 14 muntjac – hvorav 8 var bukker! Vi kunne skutt fler, men var superfornøyde med det vi fikk og var alle enige om at dette er en usedvanlig hyggelig og spennende jakt hvor vi blir tatt meget godt vare på av stalkere, sjefs- stalkeren på godset er jaktlederen og bestemmer før hver outings hvor vi jakter i påfølgende økt.

Alle som jakter får garantert skutt dyr ihvertfall muntjac om ønskelig – gjeldende CW så er fordrer det litt mer flaks.

Muntjac er verdens eldste hjorteart og har vært her i over 32 millioner år så dette er et trofe enhver jeger bør ha på veggen – meget vakre spennende dyr!

Kinesisk vannrådyr (CW) er et av verdens mest sjeldne hjortedyr, og er tilnærmet utryddet over alt med unntak av bra stammer i England hvor du kan få dette eksepsjonelle trofeet. Vi har «holdt av» til våre jegere endel trofedyr både av muntjac og CW så du vet at de ikke er skutt ut av baroniets fasjonable egne gjester før du kommer. Hele jaktområdet er på sirka 70000 mål, og Venator Tours er eksklusiv leverandør til disse områdene i Norge, du får kun tilgang her via oss.

Igjen, skal du oppleve en drømmejakt hvor du får se masse dyr og får skutt deg et trofe, ikke nøl kontakt oss ved å melde deg på snarest, du vil ikke angre.

Gruppen vi sender er maksimalt på 5 jegere, hvorav eventuelt en guide fra Venator Tours er en av disse. Trofeer betales når du er hjemme, du får egen faktura på hva du har skutt.

TROFEPRISER
Muntjac
Bukk opp til og med 2,9 cm……………INKLUDERT (ubegrenset antall)

Bukk fra 3,0 – 8,0 cm…………………..60 pund pr. cm
Bukk fra 8,1-9,9cm……………………..70 pund pr. cm
Bukk fra 10 -12 cm (medalje)………….80 pund pr. cm
Bukk over 12 cm (gullmedalje)………..90 pund pr. cm

Hundyr …………………………………INKLUDERT(noe begrenset antall)

CW – Kinesisk vannrådyr

Her går vi etter størst mulige bukker så vi har valgt å sette en pris uansett på dette eksepsjonelle sjeldne dyret.

Bukk……………………………………………12.900,- uansett størrelse

Inkludert

 • Alle netter på overnattelsessted.
 • Lokale jaktforsikringer og jaktlisenser.
 • All transport fra/til flyplassen i jaktlandet, og under jakt.
 • Bed & breakfast
 • Foreløpig preparering av trofeer.
 • 1 poeng i neste års lojalitetsbank hvor du kan vinne en gratis jaktreise, eller høy rabatt.
 • Enkeltrom
 • Leie av våpen med ammunisjon (topp våpen)

Ikke inkludert

 • Egen reiseforsikring
 • Alkoholholdige varer
 • Ferdigpreparering trofeer
 • Flybillett til jaktlandet
 • Transport til flyplass i avreiselandet
 • Tips til drivere og annet personell
 • Trofeavgifter større enn de som er inkludert
Kart
Bilder
Video

GDPR

 • test

test