Logg inn

Kunderegistrering

Etter at du har opprettet en konto, kan du spore betalingsstatusen din og se ordreoversikt.
Brukernavn*
Passord*
Bekreft nytt passord*
Fornavn*
Etternavn*
Fødselsdato*
E-post*
Telefon*
Land*
* Ved opprettelse av en konto betyr det at du aksepterer våre Betingelser og vilkår og Personvernerklæring.
Vennligst godta vilkår.

Allerede medlem?

Logg inn

Logg inn

Kunderegistrering

Etter at du har opprettet en konto, kan du spore betalingsstatusen din og se ordreoversikt.
Brukernavn*
Passord*
Bekreft nytt passord*
Fornavn*
Etternavn*
Fødselsdato*
E-post*
Telefon*
Land*
* Ved opprettelse av en konto betyr det at du aksepterer våre Betingelser og vilkår og Personvernerklæring.
Vennligst godta vilkår.

Allerede medlem?

Logg inn

Drivjakt, Tunisia, november 2019

Utsolgt
Kr. Kr 29.900Kr 19.900
Utsolgt
Kr. Kr 29.900Kr 19.900
Denne jaktreisen er ikke lenger tilgjengelig.

Fortsett Bestilling

Lagre i ønskeliste

Adding item to wishlist requires an account

3527
4 dagers jakt, 1 dag sightseeing, 6 netter
Reiseperiode : 19 Nov - 25 Nov
Norge
Tunisia
Aldersgrense : 18
Maks. personer : 13
Jaktreise Detaljer

Vi testet et område der nede i januar i år, og for en opplevelse! Jakten skiller seg ut fra land som Polen eksempelvis på flere vis.

Biotopene er tørre, kuperte og grisene kan oppleves som mer agressive til tider uten at dette bør medføre noen større fare for deg som er erfaren jeger. Det jaktes

i områder med høye åser hvor jegerne posterer nedover åssidene og på toppene, hvor du har super utsikt til både griser og driv-rekken og eller i mer flatt landskap – her har du uansett en jakt som er meget spesiell!

I Tunisia hvor vi nå vil ha våre turer er landskapet noe endret, vi drar lengre sør men hvor jakten og kulturlandskapet om mulig er enda vakrere enn i nord.

For denne jakten må du se ikke bare som jakt men som en opplevelse hvor du drar tilbake hundrevis av år i tiden, det vil du se når vi reiser gjennom gårder

hvor lokalbefolkningen bor og lever under meget enkle kår. Landskapet er spektakulært, menneskene er meget vennlige du spiser lokal mat og i det hele du vil oppleve en verden som er helt annerledes enn Europa!

Vi anbefaler at en slik jakt/tur forsøkes og for at du skal få en ekstra bra opplevelse har vi engasjert en meget kyndig guide som er med oss under jakten og påfølgende sight-seeing, han er arkeolog utdannet og selvsagt snakker han engelsk.

HVA SIER VI SÅ?

JO VI KJØRER HELE 4 – FIRE JAKTDAGER, OG SISTE DAG TAR VI DEG MED INN I HISTORIEN MED EN OMVISNING I DEN LOKALE KULTUREN DET BETYR AT VI BLIR DER HELE 5-FEM DAGER, SÅ TOTALT 7 DAGERS TUR MED REISEN EN DAG FREM OG TILBAKE!

Venator Tours er per idag eneste reiseoperatør i Skandinavia som kan tilby en slik unik sammensatt jaktreise – og til en SPESIALPRIS SOM INGEN KAN MATCHE!

Områdene er besøkt blant annet av svenske «Min Jakttidning» med meget gode referanser og fremstiller denne jakten som svært spennende!

VÅPEN: Her kan kun hagle med slugs brukes, ikke rifler. Hagla også halvautomat/pumpe kan brukes med inntil 3 patroner – altså slugs. Det vil si, det er i praksis

ingen begrensing på magasinkapasiteten – alt tillates og det er ingen kontroll på noe vis om du bruker 10 skudd i hagla!

VIKTIG: Ammunisjonen må du medbringe i et metallskrin som er låsbart, er ingen begrensing på antall patroner men 50 er normalt å ha med.

BOENDE: Alle jegere i enkeltrom – og mat som frokost og lunsj er inkludert, det vil si her er det grilling i jaktområdet hver dag til lunsj – middag på hotellet! Hotellet har enkel men bra standard. Se bilder under!

Alle lisenser, tillatelser transport etc er inkludert også tur/retur hotellet der nede. Flyet koster sirka samme som til Polen med en mellomlanding. Flyselskap vi bruker er trolig Turkish Airlines til Ankara hvor vi mellomlander. Vi tar et innriksfly fly videre siden vi skal jakte sør i landet sirka 500km fra Tunis – hovedstaden.

JAKTEN?
– Vi reiser fra hotellet mellom 06.00-08.00 hver dag. Det brukes 20-30 hunder og 20 drivere pluss ledere av jakten. Transporten ut i jaktområdene skjer med firehuls-trekkere. Det som kan skytes er villsvin, rever, sjakaler og genetter. All jakt foregår i åpne områder, her finnes det ikke hegn. Avhengig av skyteferdigheter kan en jeger påregne å skyte fra 0-10 griser pr. dag – snittet varierer selvsagt betydelig her basert på den enkeltes ferdigheter. Det kan stedvis bli noe gåing, men ikke verre enn at er du i normal form så går det bra, er du litt dårlig til bens så tilpasser vi jakten for deg du er i trygge hender!

ANTALL JEGERE: Min.10 max. 13 mann (pluss reiseleder)

HVA KOSTER EXTRA: Flybillett og tips 10Euro pr. jeger pr. dag til driverne (er frivillig) dersom det gjøres en topp innsats er det smart å koste på oss dette fra dag en! Fly koster omtrent samme som til Polen med Lufthansa. Alkohol koster ekstra som vanlig.

PERIODE: 5 dagers jakt 19-25.november

ORDINÆR PRIS DENNE JAKTEN: 29.900,-

SPESIAL-PRIS: 19.900,-!

MELD DEG PÅ STRAKS – DETTE ER MEGET SPENNENDE JAKTREISE MED OPPLEVEELSER ATTÅT, PER GEORG JOHANSEN ER MED SOM REISELEDER.

Inkludert

 • Alle netter på overnattelsessted.
 • Guide-tjenester, norsk fra Venator Tours.
 • Translatør.
 • Lokale jaktforsikringer og jaktlisenser.
 • All transport fra/til flyplassen i jaktlandet, og under jakt.
 • Alle måltider.
 • Foreløpig preparering av trofeer.
 • Jaktpremiering til beste jeger.
 • Alle trofeavgifter for villsvin.
 • 1 poeng i neste års lojalitetsbank hvor du kan vinne en gratis jaktreise, eller høy rabatt.
 • Enkeltrom

Ikke inkludert

 • Egen reiseforsikring
 • Alkoholholdige varer
 • Ferdigpreparering trofeer
 • Flybillett til jaktlandet
 • Transport til flyplass i avreiselandet
 • Tips til drivere og annet personell
 • Trofeavgifter for annet vilt.
Kart
Bilder

GDPR

 • test

test