English EN Norwegian NO Swedish SV
(Google translate)

Logg inn

Kunderegistrering

Etter at du har opprettet en konto, kan du spore betalingsstatusen din og se ordreoversikt.
Brukernavn*
Passord*
Bekreft nytt passord*
Fornavn*
Etternavn*
Fødselsdato*
E-post*
Telefon*
Land*
Adresse og c/o firmanavn*
* Ved opprettelse av en konto betyr det at du aksepterer våre Betingelser og vilkår og Personvernerklæring.
Vennligst godta vilkår.

Allerede medlem?

Logg inn
English EN Norwegian NO Swedish SV
(Google translate)

Logg inn

Kunderegistrering

Etter at du har opprettet en konto, kan du spore betalingsstatusen din og se ordreoversikt.
Brukernavn*
Passord*
Bekreft nytt passord*
Fornavn*
Etternavn*
Fødselsdato*
E-post*
Telefon*
Land*
Adresse og c/o firmanavn*
* Ved opprettelse av en konto betyr det at du aksepterer våre Betingelser og vilkår og Personvernerklæring.
Vennligst godta vilkår.

Allerede medlem?

Logg inn

Betingelser og vilkår

Generelle betingelser og vilkår for brukere av denne nettsiden.

Betingelser og vilkår

GENERELLE VILKÅR
Følgende vilkår er å anse som fullt ut akseptert av deg som kunde og av oss VENATOR TOURS som reiseoperatør og er gjeldende fra kontraktsinngåelse mellom partene. Kontrakt og aksept er å anse som inngått ved innbetaling av depositum eller fullt beløp for turen.

Disse generelle vilkårene og bestemmelsene («Generelle vilkår») gjelder forøvrig når du som forbruker, legger inn en bestilling via www.venatortours.no. Avtalen er inngått mellom deg og Venator Tours AS, organisasjonsnummer 917 376 824.

Detaljert kontaktinformasjon og annen informasjon om Venator Tours finnes på nettstedet. De generelle vilkårene gjelder kun for kunder som er forbrukere.

Du må minst være 18 år for å bestille via nettstedet til Venator Tours. Venator Tours godtar i henhold til norsk lovgivning ikke kredittkjøp til personer under 18 år. Vi forbeholder seg retten til å avvise eller endre dine bestillinger (for eksempel hvis du har gitt uriktige personopplysninger og/eller har en historie med manglende gjeldsbetaling).

Når du legger inn din bestilling hos oss oppgir du personlige opplysninger som ditt navn, adresse og telefonnummer. I forbindelse med din registrering og bestilling godkjenner du at vi lagrer og bruker dine personlige opplysninger i vår virksomhet for å kunne fullføre vår handel med deg. Vi dokumenterer også all kommunikasjon vi har med deg via telefon og e-post for å kunne gi deg den servicen du forventer av oss. Vi deler aldri dine personlige opplysninger med en tredje part.

Om du ønsker å motta vårt nyhetsbrev kan vi sende informasjon og produkttips til deg via e-post. Dette kan enkelt avbestilles via aktuelt nyhetsbrev eller via kontakt med vår kundeservice. I følge Loven om Personopplysning har du rett til å få tilgang til informasjonen vi har registrert om deg. Om disse er feilaktige, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve at informasjonen slettes ved å kontakte oss. NB! Vi bruker aldri cookies for å lagre personlig informasjon om deg.

Vi forbeholder oss rett til å fylle opp grupper med enten våre reiseledere eller testjegere, dersom
noen grupper er for fåtallige kontra leverandørenes ønsker som spesifiserer antall jegere som er
best for å oppnå gode resultater. Slike justeringer vil vi foreta uten ytterlig varsel til påmeldte jeger.

Dersom tjenesten er utsolgt eller turen er fylt, er dette uten ansvar for Venator Tours. Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil, herunder feil prissetting og slike feil gir kunden rett til nytt pristilbud dog ingen annen erstatning.

Vi tar forbehold om uforutsette endringer fra våre leverandører i utlandet, som angår eksempelvis endringer i overnattelsessted, rom og transporttjenester.

PÅMELDING OG BETALING (INGEN ANGREFRIST)
Påmeldingen er bindene når du som reisende har innbetalt depositum. Depositumet utgjør alltid mellom 35-50% av jaktens kostnad og forfaller automatisk ved påmelding. Resten av reisens pris forfaller til betaling senest 10 uker før avreise. Kunden er selv ansvarlig for å kontrollere at reisebekreftelsen er i overensstemmelse med bestillingen og må omgående ta kontakt med VENATOR TOURS hvis noe ikke stemmer. Du får ikke reservert plass før innbetalingen er registrert. Under 60 dager frem til avreise, i slike tilfeller må du betale hele turen under ett- altså depositum ordningen er da ikke mulig å bruke så nær reisen.

Når du velger enten å betale depositum eller fullt beløp, så kan du ikke angre dette etter betaling er gjennomført. Betaling er altså en bindende avtale. Angrefrist gjelder ikke for reiser fra oss, jfr. Lov om Angrerett §22 ledd a og m.

Dersom forhold som eksempelvis pandemier eller lignende gjør at turen du har kjøpt/vunnet IKKE kan gjennomføres, vil dato for samme eller tilsvarende tur bli tilkjent deg på samme vilkår såsnart det vil være praktisk mulig.

Din betaling skjer via e-postfaktura både gjeldende depositum og endelig faktura dersom du ønsker å dele fakturaen i to. Depositum utgjør normalt alltid i mellom 35-50 % av jaktens totalkostnad.

AUKSJON
Når du byr på en tur er ditt bud BINDENDE! Det betyr at du IKKE KAN ANGRE I ETTERKANT, jfr. øvrige reisevilkår. Du får såsnart du har vunnet med ditt bud en faktura på depositumet for turen du vant med kort betalingsfrist, når det er gjort sett deg inn i og les alle øvrige reisevilkår. Viktig: Etter vunnet auksjon. Faktura blir tilsendt via e-post. Jaktreien blir synlig under «Min konto» innen ca. 24 timer. Faktura for depositum vil bli tilsendt innen 3 dager via e-post. Endelig oppgjørsfaktura sendes via e-post senest 10 uker før avreise. Du trenger kun å avvente faktura via e-post.

PRISENDRINGER
Det tas forbehold om prisendringer. Dette kan være endring i transportkostnader, skatter, gebyrer og valutaendringer. Eventuelle prisendringer vil bli justert ved siste innbetaling for jakta. I avtaleperioden kan kun negative valutaendringer gjeldende NOK kontra valutaen jakten kjøpes i (normalt Euro)som utgjør mer enn 1,5 % i forhold til kursen når du bestilte reisen gi grunnlag for endring av sluttbeløp.

TROFEAVGIFTER
Trofeavgifter betales alltid i henhold til hvilken valuta det skal betales med i landet jakten foregår – etter prislisten. Trofeavgiftene kan betales med kontanter eller reisesjekker til VENATOR TOURS representant på stedet som foretar oppgjør videre mot sin underleverandør, eller dersom forhåndsavtalt umiddelbart etter hjemkomsten til Venator Tours.
Du bestemmer selv om du ønsker trofemontering/taxidermi i jaktlandet eller i Norge.
Du er selv som kunde ansvarlig for å sette deg inn i alle regler vedrørende import av trofeer, og eventuelt kjøtt til Norge. VENATOR TOURS kan selvfølgelig ikke ta noe ansvar for trofeene etter at de er levert til preparant, verken i Norge eller i utlandet, men vi anbefaler gjerne preparanter vi har erfaring med til deg. Frakt av trofeer på fly eller annen transport du bruker hjem som skades kan heller ikke hevdes noen form for erstatning for fra VENATOR TOURS , her må du ha egen reiseforsikring som dekker slike skader eller tap. Enhver form for pakking og transport av trofeer er kundens eget ansvar.

IKKE AVVIKLING/AVLYSNING AV JAKTTUR/ANSVARSFORHOLD
Dersom nødvendig antall jegere som opplyses av VENATOR TOURS ved tilbudet ikke oppnås, kan selskapet avlyse turen i sin helhet. Ved slike avlysninger har du som kunde ikke rett på erstatning så sant VENATOR TOURS innen 60 dager før turens avvikling skulle skje har informert om forholdet. Du får dog selvsagt innbetalt depositum etc. tilbakebetalt. Andre forhold som er eller oppstår utenfor VENATOR TOURS kontroll som naturkatastrofer, flystreiker/lock-out, terror/krigshandlinger, dyre-epidemier og eller andre uforutsette hendelser som medfører at en reise ikke kan avvikles, er å anse som force majeure og er følgelig uten erstatningsansvar fra VENATOR TOURS side overfor deg som kunde. Jaktutbytte som ikke er i samsvar med jegernes forventninger, er intet som kan reklameres på overfor VENATOR TOURS siden forventninger er individuelle og forhold varierer svært under all normal jakt. Eventuell flybillett du selv har kjøpt og ikke er ervervet fra Venator Tours, må du få refundert via din reiseforsikring og er i slike tilfeller ikke erstatningspliktig fra Venator Tours uansett kansellerings-årsak.

VENATOR TOURS har intet ansvar for jegere, drivere eller andre under jaktutøvelsen og opptrer kun som reiseledere, ikke som jaktleder(e) under jakten og har følgelig ikke noe ansvar for hendelser som måtte skyldes feilaktig jakt-ledelse og eller andre forhold under jaktutøvelsen – som medfører at noen personer eller materiell skades eller blir skadet av deltagere eller grunnet andre årsaker under jakten, og eller under transport etapper.

Enhver jeger står i alle sammenhenger selv som ansvarlig for å være kjent med jaktlandets regelverk og lover gjeldende jaktutøvelsen. Ytterlig informasjon gjeldende alle sikkerhetsregler og andre forhold gis av VENATOR TOURS representant før alle jakter på den aktuelle jaktdestinasjonen, og normalt også skriftlig til kunden ved bestilling av turen.

Enhver form for skade som en jeger/reisende måtte påføre en annen person eller annen manns eiendom ved uaktsom eller annen oppførsel som har medført skaden, må kunden/jegeren selv ta det fulle ansvar for og er utenfor VENATOR TOURS kontroll slik at ingen form for erstatning i etterkant kan kreves av reiseselskapet. Eksempel her er dersom en jeger skulle skade en kollega eller driver eller andre deltagere, så er det alltid jegeren selv som holder sitt våpen som er ansvarlig for egen handling.
Alkoholbruk kan bli testet uten varsel av reiseleder eller Politiet, har du promille ved jaktdagens start må du stå over ett eller flere drev og eller vente noen timer om du skal på individuell jakt. VENATOR TOURS har intet ansvar for jegere som bortvises fra jakten grunnet alkoholbruk, hvilket ikke tolereres under jakt i.h.t. lovgiving og normal sunn fornuft.

FLYREISER OG REISELEDER
Kunden bestiller fly selv basert på reiseplan fra VENATOR TOURS, som normalt kun selger selve jakten. Dersom turen ikke kan avvikles grunnet forrige punkt, og eller du som kunde av en eller annen årsak selv ikke når fly eller annen transport til fra flyplassen eller jaktområdet – er slike forhold ikke erstatnings-berettiget, flybilletter erstattes ikke. Du har selv ansvar for å møte i henhold til invitasjonen fra VENATOR TOURS der du skal jakte.
Reiseselskapet stiller alltid med egen reiseleder for alle drivjakter, annen jakt etter avtale. Reiser du uten reiseleder kan du alltid nå oss på tlf: +47 906 83 337. VENATOR TOURS er medlem av Reisegarantifondet.

TRANSPORT AV VÅPEN
Husk at du selv er ansvarlig for å ha et gyldig Europeisk Våpenpass som gjelder i mer enn 3 måneder før reiser som noen land forlanger. (Gjelder ikke Polen.) Husk norsk våpenkort også. Våpenet må du transportere delt eller sikret slik at det ikke kan brukes, og all ammunisjon må pakkes separert fra våpenet i annen koffert – gjerne i et metallskrin med original emballasje om du kan. Sistnevnte gjelder konsekvent dersom du reiser til en afrikansk destinasjon som eksempelvis Tunisia. Her du bringe all ammunisjon i et låsbart metallskrin. Transport av våpen må du betale ekstra for på flyplassen, og er normalt ikke inkludert i flybilletten du bestiller til turen, gi beskjed til flyselskapet at du har med våpen i forkant av reisen. Får du av en eller annen årsak ikke med deg våpenet til jakta, vil VENATOR TOURS hjelpe deg med å låne et våpen på jaktstedet – normalt mot et lite honorar som utleier krever.

SEPARATE AVTALER MELLOM ENKELTJEGERE OG LOKAL KLUBB/ORGANISASJON
Er ikke akseptert og medfører at jegeren med umiddelbar virkning tas ut av jakten. Alle avtaler går via VENATOR TOURS under jaktutøvelsen og brudd medfører at jegeren utestenges. Dersom en jeger bryter sikkerheten, og eksempelvis skyter inn i drevet eller mot jeger kollegaer, drivere, jaktledere eller annet som setter andres liv i umiddelbar fare eller oppfattes av jaktleder og eller reiseleder at så er tilfelle, vil jegeren umiddelbart miste retten til å jakte videre uansett når under turen slike hendelser skulle inntreffe. Jegere som utsetter andre for slik livsfare, vil ikke senere få jakte med VENATOR TOURS da slikt aldri kan eller vil bli akseptert, vedkommende ”rødlistes”.
Ingen refusjon for manglende jakt vil bli gitt i slike tilfeller selvsagt, og i særlig alvorlige tilfeller vil det måtte påregnes anmeldelse til Politiet i jaktlandet.
Merk. Det må aldri skytes inn mot drevet på lengre avstand enn 40m, og aldri på andre dyr enn villsvin og rovvilt fra stående stilling. Skyting fra det være seg bakke eller tårn mot hjortevilt inn mot drevet er strengt forbudt og livsfarlig.

SIKKERHETSBRUDD UNDER JAKTUTØVELSEN
Det er alltid den enkelte jegers eget ansvar å avgjøre om skudd kan avfyres eller ikke.
Det er ikke og vil aldri bli eks. en jaktleders ansvar dersom en sådan person gir råd til jeger om å skyte, det er ene og alene jegerens eget ansvar som aldri kan fraskrives. Alle jegere forplikter seg til å opplyse jaktledelse og reiseleder straks dersom sikkerhetsbrudd oppdages under jakten av hensyn til alles sikkerhet. Følg med! Skytes det på fredet vilt som rådyrbukk under drivjakt, må det alltid påregnes store gebyrer for dette – fra 500Euro og oppover. Bukk betyr også normalt kalv av rådyr som er hankjønn som vier over 20kg. Enhver jeger som bryter sikkerheten og eksempelvis skyter inn mot drevet eller i farlig retning mot kollegaer vil umiddelbart bli tatt ut av all videre jakt. Slike alvorlige brudd gir ikke jegeren rett til noen form for erstatning eller refusjon for manglende videre jaktdeltagelse fra reiseoperatøren. Jaktleder og reiseleder avgjør slik saker i fellesskap umiddelbart etter sikkerhets-bruddet og kan ikke påklages av kunden, vedtaket som fattes er endelig uansett når under tiden bruddet måtte forekomme.

VIKTIG:
KJØP DEG EN GOD REISEFORSIKRING FØR DU DRAR PÅ JAKT SOM EKSEMPELVIS EUROPEISKE REISEFORSIKRING SOM DEKKER DET ALLER MESTE!
Ta med deg godt humør og kos deg sammen med likesinnede jegere! Ha realistiske forventinger til jakten, jakt er jakt – og vi i Venator Tours lover å gjøre vårt ytterste for at du skal få en super opplevelse.
Er det noe du ønsker å snakke med oss om, ta det gjerne opp i pausene under jakten med vår reiseleder. VIKTIG: Har du noe å anføre eller klage på under turen, ta det opp omgående under reisen enten til Venator Tours representant eller ved å ringe +4790683337.

Skitt Jakt!

Spørsmål?

Ta kontakt ved spørsmål, bestilling, ris eller ros. Vi hjelper deg så raskt vi kan.

+47 90 68 33 37

pgj@venatortours.no


Hvorfor bestille med oss?

  • Konkurransedyktige priser
  • Support alltid tilgjengelig
  • Kvalitetssikrede jaktreiser
  • Reisegarantiordning

GDPR

  • test

test

test